Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yritykseni toiminta ajatus on tuottaa kotona asumista tukevia palveluja pääosin Itä-Ikaalisissa, mutta tarvittaessa muuallakin Ikaalisissa ja lähi kunnissa. Tämä tarkoittaa käytännössä siivousta, ruoan laittamista, pyykinpesua ja esim. ruohonleikkausta. Palveluja tuotetaan pääosin vanhuksille, mutta myös muille sitä tarvitseville. Voin auttaa lapsiperheitä, omaishoitajia, sairaalasta kuntoutuvia ja vammaisia, jotka tarvitsevat jatkuvasti tai väliaikaisesti apua arjessa selviämiseen. Tärkeänä pidän avunsaamisen turvaamista asiakkaan kotiin, oli kyse sitten arjesta tai viikonlopusta. Kodin siisteys ja järjestys, hygienia ja puhtaus, seurustelu ja sosiaaliset suhteet ovat jokaisen oikeuksia ikään tai terveydentilaan katsomatta.

 

Yritykseni perusarvot ovat luottamus, kunnioitus ja asiakas tyytyväisyys. Palvelut tuotetaan asiakkaan toiveiden mukaan häntä kunnioittaen ja luottamuksella. Tavoitteena on myös kiireettömyys ja joustavuus tilanteiden mukaan ja kannustaminen omatoimisuuteen. Toiminta perustuu asiakkaan tarpeeseen, joka kartoitetaan ennen ensimmäistä toimeksiantoa ja joka tarkistetaan säännöllisin väliajoin.

Olen Ikaalislainen perheen äiti, joka viiden lapsen ja 12 kotona vietetyn vuoden jälkeen kaipasi jotain omaa puuhaa. Sen seurauksena perustin tämän yrityksen.